Mamma Emmie

Jag vet att det blir så himla mycket barnsnack hela tiden men det är svårt att låta bli när man är varldens stoltaste!
Ludvig är så himla snäll, sover verkligen HELA nätterna, helt sjukt ju hehe :D Han somnar mellan 20-21 sen vaknar han klockan 05:00(eller jag väcker honom för han MÅSTE äta) sen somnar han om efter 15 min till kl 7-8.30. Han är sån himla glad kille också, en riktig drömkille!:D

Fia och Emelie

Mina älskade vänner, jag längar efter er och tänker på er varje dag! Allt har förändrats mycket men jag lovar att jag alltid kommer finnas här för er! Vissa dagar längtar jag så mycket så jag bara vill sätta mig i ett hörn och gråta. Ni är så underara,fantastiska människor som alltid har ställt upp för mig! Och jag lovar att alltid göra desamma!! Jag är fortfarande Emmie bara med en ny titel framför, så nu är jag 2 gånger bättre än vad jag var innan. Jag känner att det här är vad jag kom till jorden för att göra. Nu känner jag mig hel!
Tack för att ni alltid finns här! Inte alltid fysisk men ni ska veta att ni alltid har en väldigt speciell plats i mitt hjärta.
Jag är stolt och tacksam över att få vara en del av ert liv!

Tiden bara försvinner!

Idag är det precis en månad sen vår älskade lille kille kom till världen. Precis vid den här tiden väntade vi på barnläkaren som skulle mäta ludde och kolla så allt var som det skulle. Tiden bara flyger förbi, förstår att man måste ta vara på varje sekund nu när han är så här liten, eller jag tycker han har blivit stor men alla andra tycker han är pytte liten!
Ludvig är en väldigt glad och filosoferande bebis. Han visar noga vad han vill och tycker om, tex igår insåg jag att han inte vill ha "kalla" nappar (om han tappat nappen och den har legat för länge så tycker han att den är för kall), han prottesterar hej villt om han får en kall napp. Men om man bara värmer den lite så suger han snabbt som attan in den igen hehe. Han vaknar var 4 timme på natten och vill äta, han somnar 21 på kvällen nästan på minuten, sen väcker han mig snällt kl 2 och kl 6 sen somnar han snällt om och vaknar runt 8 tiden för att mysa med pappa Tompa. Sen när Tomas gått till jobbet sitter Ludde i sin babysitter och jag i soffan så pratar vi en stund och jag passar på att äta lite frukost. Sen tuffar dagen på till pappan kommer hem vid 17:30, då blire middag,mys oooch sen sooova!
Varje dag är ett nytt äventyr, tack för att jag får dela mitt liv med er mina älskade killar! Att jag fick turen att få två stora kärlekar i mitt liv! <3
Jag är så glad att vi har vår juvel här nu, allt annat vart så obetydligt när jag hörde han skrika så fort han hade kommit ut.
JAG ÄLSKAR DIG MIN UNDERBARA SON!

Vi fick en Ludvig <3

Stoltare kan man inte vara!

Natten till den 22 Februari klockan 01:20 vaknade jag av att det känndes som en lite kraftigare mensvärk. Jag tänkte " äh det är säkert inget" men gick upp för att ta lite varm O'boy och somna om, men riktigt så blev det inte. När jag var uppe så märkte jag att det gjorde ont var 4-5 minut, och jag värmde på lite vetekuddar och satte mig i soffan och andades igenom lungt och harmoniskt genom varje värk.
Klockan 03:00 ringde jag upp till förlossningen och sa att jag trodde att mitt värkarbete hade kommit igång. Dom frågade om jag kunde hantera värkarna hemma och det kunde jag absolut, så jag sa att jag skulle höra av mig om vattnet gick eller om det började kännas ordentligt.
Jag gick in i sovrummet och väckte Tomas och sa " älskling, mitt värkarbete har kommit igång. DU ska bli pappa idag!" Tomas tittade på mig jätte trött och sa i sömnen " vad roligt älskling" och somnade om. Heheh sötnosen förstod inte vad som hände.
Ca klockan 05:00 trodde jag vattnet gick men det var en större flytning bara, för att det var livmoderetappen som hade börjat öppna sig. Så jag ringde upp och dom frågade om jag fortfarande kunde hantera värkarna hemma. Och det kännde jag abslout att jag kunde, så jag sa att jag hör väl av mig när vi tänkte komma in.
Ca Klockan 07:10 fick pappa ett samtal av tompa att det var dax, vörkarna kom med 2-3 minuters mellanrum. Så han kom med raketfart och vi var inne på BB klockan 07:30. Vi fick komma in i ett undersökningsrum och klä om osv. Jag var öppen 7 cm när vi kom in, så efter 40 minuter inne i undersökningrummet fick vi ett förlossningsrum. Tomas fick sköta TENS maskinen när värken kom och jag fokuserade på andningen och lustgasen. Det blev en förlossning utan ryggmärgsbedövningen och det är jag jätte glad över!
Jag hann inte ens upp i sängen innan det var dax för lilla Ludvig att göra entré! Så det blev ett knä i sängen och ena benet utanför. Prick klockan 11:00 den 22 Ferbuari 2011 3470 g och 52 lång kom vår älskade son till världen!
Att föda barn gjorde inte så ont som jag trodde att det skulle göra, man har hört att det är så många som tycker att det är den värsta smärtan man kan ha men jag tänkte i varje värk " gör det inte ondare än så här så klarar jag det, varje värk är ett steg närmare till att vi får hålla i vårt barn" Förlossningen tog 3 ½ timme, 9 timmar från första värk. En graviditet och förlossning är det häftigaste jag någonsin varit med om, jag skulle göra om det nu direkt om jag fick.


Ludvig
Jag och pappa kommer alltid att finnas här för dig, vad som än händer! Innan du kom trodde vi att vi hade allt, men mitt hjärta du gjorde oss hela!
VI ÄLSKAR DIG!RSS 2.0