Morgon mys!

Fredag:
Var hemma nästan hela dagen, vid 12 tiden kom vår granne Erika över på lite lunch och kaffe! Härligt sällskap!
Sen vid halv 2 kom mamma och Kajsa för sin dagliga promenad med mig. Älskling kom hem vid 6 halv 7 tiden och vi satte igång med lite Tacos middag! Seen dunasde vi ner i soffan och slappade en stund men jag vart så himla trött så vi duschade och gick och la oss vid ca 9 tiden. SUPER SKÖNT!
Idag:
Vaknade runt 8 tiden, kände mig rätt utvilad! jätte skönt. Gick upp och började med frukost, det vart ägg,bacon,jouice, gott bröd, olika salami, ost, jordgubbs yogurt osv så det vart en riktigt brakfrulla!
Nu sitter tompa och spelar lite tv spel och vi ska snart börja göra oss i ordning för att gå ner till Vaksalatorg och titta på Linus crew och deras tävligsbil. Ska bli skoj!
Hittade gammla kort på mig och tompa när vi var små, när jag såg dom bliderna slog det mig. Fasen vilken söt liten bebis vi kommer att få :D


Är i vecka 38 nu, så det kan ju verkligen hända när som hellst! LÄNGTAR!


v 38 och börjar ledsna...

Nu får det bara vara nog, nu är jag vekligen JÄTTE nöjd med att vara gravid. Nu får bebisen komma så jag kan få kunna klä på mig som en vanlig människa utan att det känns som 1 timmes gympass varje gång.

sov skönt inatt igen! såå underbart. Vaknade till och älskade gick upp, som efter en stund kom och kröp ner breve mig och kramades. Sånna mornar är heeelt ovärdeliga!

JAG ÄLSKAR DIG TOMAS!

Dagen var lugn, mamma kom över vid 9 och slappade med mig till halv 1. Då gick vi ut i ca 1 timme i det vackra vädret, kajsa strutade omkring lyckligt i solen!


Vid 3 tiden kom pappa och plockade upp mig så åkte vi till Ö&B för att handla lite saker, sen bar det av till City Gross ooooch slutlugen hem för att stöka i förrådet för att plocka fram en träningsmaskin pappa och maria ville låna =)


och nu sitter vi i soffan, slappar och kollar på " halv åtta hos mig".

STARK REKOMENDATION:
I Rymden Finns Inga Känslor.
En heeeelt underbar film, jag och tompa låg i soffan och grinade för att vi skrattade hela tiden. Den var nog den bästa film jag sätt på länge!!



Dagens Citat:

Den som aldrig gjort ett misstag har aldrig prövat något nytt.

Dagens Ordspråk:

Om skägg vore tecken på lärdom, skulle en getabock vara professor.

Oh heliga natt!

Jag sov så himla oförskämt bra inatt, efter varje uppgång under natten (ca 5) så längtade jag till sängen. Vilket INTE brukar hända, för man tänker bara "aj aj aj min rygg, mina höfter, phuuuu då vänder vi på steken" Så inatt var det som att lägga sig i en bomullshög, helt smärtfri natt!!



Igår vart en mysig dag. När jag gick hem från akademiska vid 8 tiden tänkte jag bara "guud vad jag ska sova bort denna dag!!!" Men kom hem och mamma lämnade lilla älsklings hunden hos mig en stund så vi la oss och vilade tillsammans och mös på soffan i ca 3 timmar sen ringde stora syster och jag hasade ner på stan för att träffa Fina, mogge, Eriksson och hennes lilla Esthelle. Vi strosade omkring och kollade på bebiskläder sen fikade vi på Kademumma ( mysigaste fiket i stan!)

Idag ska jag och mamma ner till farmor anita och hälsa på!

Uppdaterar ikväll igen ;)

Ultraljud

Sov mega dåligt inatt, somnade vid 11 och vaknade vid 3 (förutom 2 gåger uppgång för toan) och kunde inte somna om försen 5, sen var det bara upp halv 7 och ta oss till ackis på ultrajud för att se hur bebisen ligger =) Allt såg jätte bra ut! Lille älklings bebis!!

Jag känner mig faktiskt jätte förberedd på förlossningen, känner mig både psykiskt och fysiskt stark. Jag har nog 10000 olika senarion i huvudet på hur det ska gå till och hur jag kommer reagera men jag tror inte 1 av dom kommer stämma, så det får bli som det blir. Jag har min älskades stöd som är världens tryggaste person så det känns så himla skönt!



Man har så många olika förväntningar, allt känns så overkligt på samma gång! Men snaart snaaart är den stunden här! och vi är fulla av förväntan!

Barnmorskebesök

Bebisen väger c:a 2940 gram.
Bebisen är c:a 48,8 cm från hjässa till fot.
Jag har klarat av 91% av graviditeten.
Det är 23 dagar +- 2 veckor till förlossningen.

Tack Gud!

I morgon bitti blir det ultraljud kl 08.00


Återkommer med uppdatering ikväll hur denna dag har varit! :D

Underbara Familjemyshelger!

Jag älskar verkligen helgerna nu! Det är första gången på 4 år jag och tompa har hela helger tillsammans, riktiga helger. Det är någe fruktansvärt mysigt, och bara mysigare blir det, När vårt lilla barn kommer!!
Men vad blir det, pojke eller flicka??



Dagen har varit slapp, vi vaknade en bra tid meen jag och magen mornade oss rätt länge innan vi hasade oss upp och gjorde frukost åt pappa tompa som hade hasa sig upp och låg skönt i soffan med tv spelet i högsta hugg!
Efter frullen så gick jag och la mig igen och bara slappade å mös i sängen.

Vid 13 tiden ringde mamma och frågade om jag skulle med ut på en härlig promenad i solskenet och det kunde man inte tacka nej till =) så på med paltorna och med full mundering traskade jag ut! Och gud vilket underbart väder!





När jag kom hem höll älsklingen på för fullt att städa och plocka i lägenheten! Så himla världsbäst!!
Vi gick över till mamma och pelle och belv bjudna på en rikgit härlig söndags middag, det vart fläskytterfilé med hasselbackpotatis, smörstekta kantareller och en kanongod svampsås! NOM NOM NOM!

Så nu sitter vi åter igen i soffan hemma och kollar på handboll Sverige-Kroatien, sjukt spännande match!!

Dagens Citat:

En kompromiss är konsten att dela en kaka så att alla tror de har fått den största biten.

Dagens Ordspråk:

Klok präst kort predikan.




v 37 och en spontan dag

Snaaaart snaaart är du hos oss :D Längtar så mycket nu!!

Idag vart en spontan dag, vi vaknade runt 9 och gick upp och åt lite frukost. Tompa åkte iväg på ett möte och kom hem runt 11 halv 12 då var det dax för att börja med lite lunch. Vid halv 2 var vi påväg till bolängerna för att möta Johan och Kattis för att titta på lite saker till våra bebisar, så det vart Babyland, Barnenshus, coop och IKEA. På IKEA stötte vi på Agnes och Micke med deras lilla tjej! Så nu fick tompa änlitgen se henne =) hon är så PYtte PYTT!



Nu har vi precis kollat klart på handbolls VM Sve-Serb, sverige van med 28-24 :D sjukt bra match!! så nu ska vi förgylla kvällen med att fortsätta slappa på soffan!

Dagens Citat:

Jag vet inte vilka böcker jag har mest utbyte av: de som håller mig vaken om natten eller de som får mig att somna.

Dagens Ordspråk:

Som regnet slår ner i en illa täckt hydda, så slår passionen ner i ett tanklöst sinne.

Kalas vart det

Slappade hela dagen igår, sen vid halv 4 kom mamma och pelle och hämtade mig så bar det av till IKEA för att köpa ett mini barnkök åt Mogge. Sen åkte vi över till familjen Englund/Gentzel på kalas!

Alla satt i hallen och monterade ihop köket åt mogge, medans han spreng omkring och ville visa alla sitt rum och sina favorti leksaker. Det tog ett tag att montera ihop allt, men det blev kanon fint:D



Efter mycket monterande så blev det fika! =D Och det var dax att blåsa ut ljuset på Tårtan



Det var så mysigt igår hos Morgan, han verkade vara jätte glad att alla var där =) Tänk att det redan gått två år, helt sjukt vad tiden går fort!!



Ja må han leva, ja må han leva!! Hipp Hipp HURRAAA!!

Grattis våran älskade lillprins Morgan på din 2 års dag! Tack för dom här underbara 2 åren tillsammans med dig, och mååånga massor fler kommer det att bli! Vi älskar dig så ovärdeligt mycket och vi kommer alltid att finnas här för dig!



VI ses senare idag, då blir det KALAS:D

Vankande mellan säng och soffa...

Tröttaste dagen ever, har verkligen inte orkat något alls! Har bara gått mellan sängen, soffan och hämta vatten. Man lever i en dimma, jag har aldrig i hela mitt liv upplevt en sån här trötthet?!? Den dagen ni upplevt en graviditet så kommer ni förstå mig. Tro mig, att inte sova på en hel helg och festat i 2 veckor i streck då är man pigg jämnfört med det här!



Mamma kom förbi med en valinjmunk, som en skänk från ovan :D Sen till middag bjöd min älskade mor mig på pizza! Vad skulle man göra utan sina föräldrar?


Dagens Citat :

För att komma till källan måste man simma mot strömmen.

Dagens Ordspråk:

Bra påbörjat hälften gjort.


Nu är det lägg dax!
All my love <3

Vilken vacker dag!

Helt underbart väder idag, strålande sol och 0 gradit. Jag älskar när man kommer upp och det är en vacker soluppgång i sitt egna vardagsrum! Det är sån himla energikick.



Vaknade trööttt, gjorde frukost åt älskade, plockade ihop matlådan, åt själv, pussa hejdå och slängde mig på soffan. Sen kom mammsen och kajsa vid 9 tiden och mös till kl 12, då var det dax att bli utsläpad på långpromenad. Man fick tillomed höra lite fågelsång! Hehe tur att man har mamma på dagarna så man kommer ut och rör på fläsket! Var/är verkligen HELT slut idag! De känns som att man inte sovit på flera dagar och gjort ett triathon.


Men har haft en mysig dag trotts denna hemska trötthet! =) Gjorde en super god middag och nu sitter tompa och spelar tv spel och jag slappar vid datorn! I morogn går jag in i vecka 37, helt sjukt att vi kan bli föräldrar när som hellst!


Tänkte förgylla din läsning Tisse med dagens antingen citat/ordspråk/kommentar , jag vet då hur du gillar sånt ;)

Dagen citat:

Det finns bara två slags kvinnor här i världen. Kvinnor som alltid talar och kvinnor som aldrig tiger.
(tänkte på dig)


Dagens Ordspråk:

Gamla bockar har styva horn.
(öömh innebörd?)


All my loove!



Mysdag!

För att hylla denna natt säger jag tack gud! Jag sov så himla gott inatt och har varit pigg och inte sovit en enda gång under heeela dagen! Det är nytt personligt rekord!!! Vaknade kvart över sju "pigg som en nötkärna" (dummaste citatet som kommits på?) åt en god frukost, väckte Tompan min och petade i honom kaffe och 2 mackor! Sen kom mig kära mor och kajsa hit vid 9 på en kaffe och lite mys =) Runt halv 11 tiden begav sig mamma ner till staden på lite ärenden och lill kajsen fick stanna och slappa med mig =) precis när mamma gick kom Tomas Mamma,mormor och morfar på besök med en jätte fin åkpårse i fårskin! Dom stannade på lite fika sen när dom hade åkt var det dax för lite lunch!

Klädde på mig, sminkade mig och tog kajsa och traskade ner på staden för att möta upp mamma och sen ta bussen till Agnes! Hennes lilla tös var sååå söt! Jätte fina blåa ögon, brunt hår och jätte fina bulliga kinder med en pyyytte liten mun! Nu längtar man ju ännu mera efter vårt barn! Samtidigt som man längtar insåg man att det verkligen ska hända, då blev det lite läskigt måste jag erkänna. Man har så höga krav/förväntingar på sig själv, man vill ju bli världens bästa mamma och kunna ge sitt barn allt! En suuuper mom!!




Tomas sa en sån underbar sak till mig här om dagen han sa " min drömprinsessa som jag hade var inte alls lika bra som du." Det mina vänner, det är kärlek =)

Måndag, regn, halt och tvättstugan

Sov lite si sådär, kan ju inte skryta med att säga att det blev en stilla natt... Bebisen har börjat med någe nytt, sparka runt och vaknar mitt i natten lagon till jag måste gå upp och kissa. Sen har bebisen svårt att somna om, meen efter en stund somnar lilla hjärtat meed så sätter pappa tompa igång att snarka. Och så turas dom om hela nätterna! Så att vakna 6-7 gånger varje natt hör INTE till ovnaligheterna ;D Men det börjar nog bli rätt trångt där inne i magen för bebisen nu, så man kan ju inte bli arg på den lille heller!




Så va de måndag, inte världens roligaste dag, har tvättat och vilat om vart annat. =) Sen fick jag ett ryck att fixa inne i garderoben ( baaaad idea!) Kände mig super peppad men när jag väl hade slitit ut ALLA kläder ur garderoben slog tanken mig WHYYY GOOOD WHYYYY , så Är fortfarande inte klar så får ta nya tag i morgon!

Åkte iväg med och handlade med pappa och älskade, jätte skönt att vi fick det gjort så slipper det vara ett problem senare i veckan!

I morgon ska jag nog hem till Agnes och hälsa på deras nya lilla familjemedlem :D Ska bli mysigt! (ooom man kommer iväg) Man är graciös som en elefant på en spindeltråd i ett glashus för tillfället!


och så var det söndag...

Sov faktiskt rätt bra inatt, vaknade bara ca 6-8 ggr :D superskönt!
Idag har det bara varit Tompa dag för hela slanten =) vi var sugna på en härlig pinociho pizza så det blev det, sen tog vi en liten sväng på stan. Vi kom ner till H&M seen var jag trött så vi vände och gick hemmåt. Ser fram emot att kunna klä sig i normala kläder till våren!:D så mycket härliga färger som kommer, och jag har en hel IKEA kassa nere i källaren med helt oanvända kläder LÖÖVLEY! Älskar kläderna som kommer in på H&M till våren, litet smakprov..


bild: Google H&M Spring Collecton 2011






By the way...SHIT vilket piss väder de var idag, regn och svinhalt! Men har haft ett mycke gott humör ändå.

På fredag fyller Lille Morgan 2 år, tiden går ju så sjukt fort. Så ska fixa lite inför det sen försöka träffa Agnes och hennes lille nyföding!

Nu blir det Solsidan och sen soooova! Är piss trött (ovanligt)..


Myshelg, i väntan på bebisen

Igår (fredag) kom Eriksson och hennes lilla Esthelle(9 mån) och mös med mig och magen. Hon hade tagit med sig 2 stycken sittgungor till bebisen vi ska få låna, så himla bra!! Mamma och kajsen kom över sen också och Esthelle vart överlycklig och skrattade jätte mycket åt kajsa. Hon tjöt och tjoade för full hals ( den lilla tjejen kan ta höööga C:n), efter skratt,stoj och montering av stolar var vi trötta! Jag, mamma, Tomas och kajsa begav oss över till mamma och pelle på middag. seen vart det hem och sova!

Idag har Fina och Morgan varit med mig och tompa här hemma hela dagen. Tompa (även kallad tomte av morgan) lekte och röjde HELA dagen, så nu ligger nog morgan avdankad hemma och min älskling ligger breve mig och myser!


Morgan älskar allt som är något som säger brum,tut och kan blinka. Så tompa och mogge satt framför youtube och kollade på när olika bilar och traktorer slirade omkring.

Mogge har nog skönase kamera smilet, varje gång jag tog kort la han på jordens smile och då menar jag verkligen JORDENS smile!





Mina älsklingar!!

Buy the way, nu är Tompa pappaledig på helgerna:D <3



En dröm blir san...

Dagen började seeegt, var jätte trött! Vaknade kl 06:50 och var vrålhungrig, så det var bara upp och hoppa kasta i sig lite fil med bananer och apelsiner i MUMS! Sen kastade jag mig i säng igen och gick upp vid 10. Det var en grå och kall morgon huvva! men helt plötsligt slog solen igenom och det började droppa från taket som slog mot fönsetrbrädan! Och solen värmde!! då kändes dagen lite lättare...



Var ute och gick i det vackra vädret i 1½ timme med mamma och kajsa. Sen var jag såå mega trött när jag kom hem, damp ner på soffan med lite lunch i knät. När jag tänkte lägga mig och vila så insåg jag att klockan var för mycket för jag,tomas och kära svärmor skulle till IKEA och inhandla sista bebis sakerna.
Vi åkte dit och åt och mös omkring. När vi kom hem packade vi upp allt i ett naffs! Det flög papper och plast överallt =) Men oj vilken känsla att se lilla sängen bäddad... Vilket jobb tomas morfar har laggt ner på sängen, slipat,målat,svarvat.. det är kärlek =)




Snart är du här vårt älskade barn!

Utvilad

Gårdagen var jag heeelt jätte trött (ovanligt). Var iväg med pappa,maria och tompa till Fulleröhandel och tittade på lite saker, sjukt härlig butik! Dom har så jäkla snygga inrednings saker, man vill göra om hela lägenheten när man går in där :D Sen bar det av till IKEA (igen) pga att vi skulle byta en av våra nyinköpta lampor som hade en lååång spricka i sig. Meeen den var självklart tillfälligt slut, helt sjuk ju. Det var en nyhet och den tog slut på bara 1 dag, man tycker ändå dom borde ha lite större lager än då? Men men så vi får vänta till nästa vecka att åka dit och hoppas att den finns då =) Vi ska ju ändå dit och Inhandla alla sista bebissaker till spjälsängen.



Sen bar det av hemmåt och ellentin kom över för jag skulle fixa henne inför hennes första krogkväll(hon är redan 18 år, helt sjuk ju?!) Och klart hon vart söt, som tur var gick hon ut med sin underbara kille så jag kännde med lugn :D

Idag:
iiinga planer, men jag har min älskade hemma HELA helgen:D nu får vi en försmak på hur underbart det kommer vara detta år, få helger tillsammans som en familj!

Kanondag

Sov inte ritkigt bra inatt, vaknade typ 10 ggr mer än vad jag brukar göra. Sen vid ca 5 tiden började bebisen superhicka så det gick inte heller att sova rikgit gå =) seeen när bebisen somnat om efter ca 20 min med hicka så började min andra hälft att snarka ljudligt.. seen när man fick slumra in fick man agera väckarklocka för 3 dagen i rad pga att Iphones pissiga alarmklocka slogs ut vid 12 slaget på nyårsafton. Weeeyy too goo IPHONE. Klara inte ett års skifte. Vilken maskin;) haha Morgonen fortsatte med att man gick upp så fanns det typ ingen frukost. Kännde mig måttligt bitter då men ska man skratta eller gråta? Jag gillar inte att gråta eller bara bitter så jag väljer att skratta bort morgonen och ta nya tag för att göra resten av dagen bra =)



Igår vart en jätte mysig dag. Jag och älskling tog oss till IKEA där vi mötte syster och little miniman. Vi mös omkring där i 3 timmar sen bar det av till coop där vi mötte Markus och handlade lite till tacodinner och film mys! Sen bar det av hemmåt till syster, medans vi lagade mat lekte Tompa och mogge.

Vi kollade på " I love you Phillip Morris" den var faktiskt bra, hade inga förväntningar på den så.. =)

Lokala nyheterna lovade en solig och fin dag, BULL SHIT! Det är full snöstorm så kommer ju inte ens utanför dörren:D men men det blir vad man gör det till så man får mysa inne och pyssla om sig!

Kanske baka sig en fläschig....



Sengångar period nr 3

Jag har hittat en ny defenetion på trött, gravid. Trodde icke denna trötthet existerade!! Orkar vara vaken ca högst och då menar jag verkligen HÖGST 5 timmar i sträck, seeen måste jag sova typ 3- 4 för att orka med resten av dagen. Helt sjukt ju!

  • Bebisen väger c:a 2387 gram.
  • Bebisen är c:a 46,2 cm från hjässa till fot.
  • Jag har klarat av 84% av graviditeten.
  • Jag har 42 +- 2 veckor dagar till förlossningen. Meen förmodligen - 2 till 3 veckor med tanke på att bebisen redan är fixerad!
Snnnaaart ååå snaaart är det dax! Oh det ska bli någe fruknatsvärt skönt! =)

Gott nytt år!

Nytt år, nya tider och vi blir föräldrar!
Inom 5 veckor ska vi bli föräldrar, det känns så overkligt! VI längtar ihjäl oss här hemma!!!
Vi har börja handlat ihop det sista nu, så nu är det bara småsaker kvar. Älskling tvättade alla bebiskläder idag och det var så härligt att se honom så obeskrivligt stolt när han sa att det var så mysigt att hänga alla små kläder på tork. Så hilma söt!



RSS 2.0