En evighet..

Dom här sista dagarna är verkligen en evighet, trodde folk överdrev när dom sa det men det är ju helt sjukt! =)
Är så himla svullen nu, både händer och fötter är bara som klot!
Bebisen verkar må utmärkt och jag också, så nu när man är på topp tycker jag verkligen att det lilla livet ska komma! Men man är ju garanterat mamma inom högst 2 veckor så man vet att man har ett ljus i slutet av tunneln och inte flera månader kvar =) så man får se frammåt och hitta på saker på dagarna så blir det som det blir !
Igår var jag och mamma på stan, jag fick en JÄTTE fin klänning av mamma från H&M nyheter, det var en lång "jeans" klänning, en perfekt ammnings och slapp klänning som jag kände mig jätte fin i! Helt underbar :D Länge sen man kände sig "graciös" och det kommer nog dröja ett tag till innan man gör det!
alla säger " oh du är så vacker, så fin" bla bla bla man har hört det 10000 gånger nu, det är jätte gulligt sagt av alla. Men jag kan säga att det går in genom ena örat och ut genom andra, för tro mig, vacker och fin är det sista man känner sig när man är uppsvälld, trött, känner inte igen sig egna kropp, man vet att man har en slapp kropp att se fram emot till våren/sommaren osv hehe den dagen man har varit gravid vet man vad jag menar.
Efter vi hade myst på stan en stund bjöd mamma mig på lunch på Lingon också! Vilken mamma man har va? helt fantastisk! Vet inte vad man skulle göra utan henne! Underbara människan<3
Nu ska jag återgå till väntan, men jag har kommit på en sak att fördriva tiden.. Spela LEGO på wii, klara ut ett spel som tar tid!:D

Återhämtning på HÖG nivå..

Nu har vi varit dåliga sen i måndags kväll, känner mig helt slut. Var faktiskt livrädd att förlossningen skulle sättas igång när jag mådde som sämst. Speciellt att veta att Tompa inte skulle få följa med till förlossningen eftersom han också låg lika sjuk! Det hade varit en ren mardröm!!
VI är på bättringsvägar, man känner sig verkligen inte helt 100 men så länge jag slipper kräkas så mår jag bra. Jag hatar att vara magsjuk, det var läänge sen jag var det.
Det som oroade mig mest var att bebisen skulle ta skada, det gjorde så fruktansvärt ont i magen hela tiden. Tyckte så himla synd om den lille för att det är ju redan mega trångt för bebisen och när man kräks spänns ju magen så sjukt mycket och då blir det ju ännu minde plats. Magen var totalspänd hela tiden och bebisen rörde sig bara 2 gånger på 24 timmar, och vår bebis är det full rulle på JÄMNT annars. Ringde förlossningen och fick massor med goda råd, är så glad att dom är så vettiga och bra på akademiska!
Bebisen väger c:a 3429 gram.
Bebisen är c:a 51 cm från hjässa till fot.
Jag har klarat av 97% av graviditeten.
Det är 6 dagar till beräknade förlossningsdatum.
Vi ses snart vår älskade ängel!

spännande..

Bebisen väger c:a 3257 gram.
Bebisen är c:a 50,3 cm från hjässa till fot.
Jag har klarat av 95% av graviditeten.
Det är 13 dagar kvar till beräknat förlossningsdatum.
Tänk att det är så lite kvar, känns helt overkligt! 

Solig vårdag!

+ 3 grader och strålande sol! Det var helt underbart att vara ute och gå idag, men det börjar bli väldigt tungt nu... Man känner verkligen att magen väger några kilon nu. Ser inte mina fötter längre när jag går hehe och vaggar mera  nu som en liten gås mamma kommer jag vaggandes.
men det är nog värre för lille bebisen, gud så trångt det måste vara nu! stackars liten! Men snart så hoppas vi att du har ledsnat på att ligga där inne och ha de trångt!
Idag vaknade jag hyffsat pigg efter en helt okej natts sömn =) pysslade lite hemma på förmiddagen sen kom mamma på lunch vid 12 ooch sen den dagliga promenaden med kajsen! När vi promenerat klart i det underbara vädret gick vi förbi Linus och pysslade om honom lite (han var en sjukling idag stackarn!) sen efter lite film så var det dax att promenera hem och börja med maten så inte älskade skulle hungra ihjäl när han kommer hem efter en dags slitande! ooch nu är det den dagliga degningen i soffan och bara göra ingenting!
Dagens Citat:

"De höga klackarna uppfanns av en kvinna som blev kysst på pannan."

Dagens Ordspråk:

Att studera är som att ro uppför strömmen, den som inte tar krafttag glider tillbaka.


Bebisen koom nuuuuuu!!

Gud vad jag är trött! Det känns som att det är det ända jag skriver om men tyvvär är inte mina dagar så mycket med uppfinningsrika än trötthet... =)
Igår kväll gick vi till Soul Food vid vaksala torg för att fira Mr Leemen lite. Så det vart lite pizza och jag käkade en kanon god hamburgare. VI var hemma igen vid kvart i 9 typ, då var det duschen sen tog det säkert 10 min sen sov jag!
Idag:
Började dagen med att försova oss, så fick panik väcka Tompa och sen var dagen igång. Jag vill att det ska vara fint här hemma när bebisen kommer så jag har typ städ mani, så jag städade IGEN för typ 511 gången på 2 veckor. Tror jag har dammsugit 4 gånger under den tiden, dammat av allt 10 gånger och svabbat golven 3 gånger.
Vid 11 tiden var jag hos mamma på lite lunch, fisksoppa och persikopaj med vaniljsås! YUMMI! Mamma kan hon =) att det blir så mycket godare när föräldrarna lagar mat, det blir någe speciellt. Tog med Kajsa hem som lite eftermiddags sällskap medans mamma skulle ner på stan och uträtta lite, så just nu ligger hon och degar inlindad i hennes favoritfilt. Ska joina henne snart tänkte jag =)
Om jag orkar skriver jag mer ikväll =)
Dagens Citat:
"Att prata innan man tänker är som att torka sig i röven utan att ha skitigt"
Dagens Ordspråk:
Kärnan i äkta vänskap är att tillåta varandra små felsteg.

RSS 2.0