Trött, trött och åter så skit trött!

Det tråkigaste saken som existerar på denna jord är fan att vara trött!!

Helgen var bra, i fredags firade vi fia med lite överraskningsfest med tacobuffé och sen lite bowling! I lördags så blev det en lugn disney kväll med tommy och fia ååå i söndags slappade bara jag och älsknade till 1000.

Var hos barnmorskan i morse och skulle kolla mina värden, allt såg bra ut, magen växer som den ska och bebisens hjärta tickade precis som det ska! meeeen mina j*vla blodvärden vill ju aldrig gå upp och vilket relaterar i att man blir så trött att man inte ens orkar klä på sig eller ta sig utanför dörren. Man blir ju en fånge i sitt egna hem... Mina värden ska ligga på 127 meen dom är på 109. Så är så gott som en sengångare. PISS!

Men så länge barnet mår bra så känns det bra. Den lille lusen tar all energi, för tillfället är det ett tredje världskrig i magen hehe, den sparkar runt så mycket så tillomed tompa skrattar och tycker lite synd om mig..:D


Bebis v 30 bara 10 veckor kvar, GUD SÅ SKÖNT!:D



Snörusk, Julpyntning och.....Hello Kitty..?

Vaknade helt utlivad dock av hemska mardrömmar, men som tur låg min älskade kvar i sängen så jag kunde krama pch pussa bort ruskigheterna! Åt en skaplig frukost och satte igång att städa hela lägenheten, dammade, damsög, diskade och torkade golv! Men gud så fint det blev =)



Vid kvart i 12 tiden drog jag mig ner på staden och träffade syster och mogge, vi strosade omkring i ca 1 timme.
Innan vi tog bussen till min kära bror som fick det otroligt fint julpyntat hemma, så gick vi till H&M och tittad epå bebis saker. Vi hittade inget men morgan fasnade för en sak och det gick inte att ta den ifrån honom, han bara kramade och mjukade på tro det eller ej, en Hallo Kitti gosedjur. Eftersom han aldrig brukar gör så och att han fick välja den helt själv så fick den åka med hem =) Han var så ortoligt söööt!





Mosters Lilla Prins!


Julpyntning, snöoväder och IKEA

Igår var jag och mamma över till bonusfarmor och hejälpte henne kränga upp en granljusslinga på balkongräcket, nya julgardiner i köket och lite ljusstakar. Oh ja det blev jätte mysigt =)
Vi var glada att spendera dagen inomhus, det skallrade i rutorna för att det blåste så mycket och sjukt kallt! Så vi granskade vädert över en fika i stället =)



Idag blir det IKEA, för att rymma snöonvädret ännu en dag :D

Hoppas allt rullar på för dig Skorpan, vi hejjar på dig från Svea Rike. Hela vägen från magen till dig =)

All our love!

Gårdagen vart en mammadag!

Förlåt Tisse att jag svek din kvällsliga läsning igår!

Gårdagen:
Jag vaknade rätt så smärtlös för EN GÅNG SKULL i går morse, underbart skönt! Åt en god frukost sen mötte jag upp mamma så strosade vi ner mot byn för mamma skulle byta ett par skor. Efter en stunds strosande gick vi hem till mamma på lite god lunch och tittade på lite Disney, det vart Herkules! Heelt underskattad film =)
Mamma har börja pynta in julen, hon har det så himla mysigt hemma!



Man fick sån härlig stämmning där hemma!

Kajsa passade på att somna till filmen som vanligt..



Efter ett mysigt filmtittande så bar det av hemmåt för att slänga ihop lite mat till mannen i hushållet.
Tänk på söndag är det redan första advent, ett steg närmare julen och ett mål närmare bebisens ankomst!


1000 kg sengångare

Det har varit en jätt lugn helg, super skönt! Behöver verkligen dra ner tempot ännu mera känner jag, får så ont och blir så trött annars! Man känner sig som världens tråkigaste men men that's life! Har kommit fram till att jag sover ca 12 timmar/dygn, och ändå är man trött?! Jag som brukar vara världens piggaste har gått och blivit sengångare...?!


Nu är det bara 2½ månader kvar till bebisen kommer +- 2 veckor. Känns SKÖNT!

Har myst med bara familjen hela helgen, rätt skönt =) bara vara!

Familjemys!

Idag har varit en rätt lugn dag.
Åt lite lunch med mamma och kajsa, sen bar det av ner på staden och möta lille syster ellentin och äta glass =)
Sen mötte jag min älskade och vi gick till sytemet en sväng för att köpa ett gott vin till kära far som fyllde år igår.
Sen vid 18 tiden kom min älsade bror och hämtade mig för att sen åka till pappa och maria på en kanongod middag!!
Sjukt mysigt och kul =D Det var jag, tompa, linus, fina, markus, pappa, maria, mogge och lisa så det blev en stor familjemiddag!

Just nu ligger jag och tompa(han är ÄNTLIGEN ledin en fredag) tittar på Idol så det blir familjemys resten av kvällen=)
Fy faaasen vad Jay och Linnéa är grymma!! Någon av dom mååste vinna idol!


Tisse, BY THE WAY tompa har hittat den godaste chockladen som existerar! YOU GONNA LOOOOVE IT!
Kolla bara på vad den heter så vet du att du har hittat en ny kärlek...


All my love =)

Bockbindar Mattsson

Dagen började halv 8 med en god frukost och en rask prommenad till min kära mor. Vi packade ihop oss och det bar iväg till morfar! Han bor så himla mysigt, vi möttes av massor med fina granrinbockar och en mysig brasa på gården. Vi blev bjudna på glögg och goda pepparkakor sen gick morfar och mamma iväg för att binda sig en julabock! Jag stannade inne med kajsa i värmen under en filt uppbullad i en mysig fåtölj. Min morbror Magnus var där också så vi fick oss en trevligt liten pratstund om allt och ingenting!



Här bär det av till bockbindar mattssons verksta!


Och oh så nöjd mamman blev =)

Nu börjar man verkligen känna av att bebisen har blivit tyngre, när man har åkt bil ett tag så känns det som ryggen kommer att gå av! Det har varit full rulle i magen hela dagen men nu verkar den lille har lugnat sig!



All our love!

Vilket Vinterland!

Det var så vackert när jag vaknade upp i morse, Det hade frusit på och det var vackra små frostflingor på allt! Det gnistrade och glimmade överallt när solens morgonstrålar slog igenom=)



Jag har haft en jätte mysig dag idag. Vaknade och gick upp runt 8 tiden och hann pussa på min älskade en sväng, åt en god frukost och fixade lite på fias blogg. Sen runt 11 kom sussi och mös med mig hela dagen =)
Vi tog oss en sväng till MIXMIX, helt underskattad butik! Dom är som Ö&B, fast ännu mera småplock! På vägen dit kunde vi båda konstatera att löven såg helt ludna ut =)



Sen när vi kommit tillbaka så ringde pappa och det var dax att åka en sväng till Maxi och handla! Vilken tur att man har en sån underbart bästaste pappa!! Så vi handlade sen bar det av hemmåt och sussi hjälpte till att fixa upp alla matvaror och då satte bebis igång att sparka så sussi fick känna sig några sparkar och rullningar, sen var det bara att sätta fart på middagen så inte älskling skulle behöva vänta på mat när han kommer hem efter en lång dag av flängande i den kalla vinterdagen.

Nu sitter vi och väntar på att tvätt tiden ska börja så den tråkiga sysslan är ur världen!

I morgon ska jag och kära mor åka till morfar och binda julabockar =) Ska bli supermysigt!

All my love!

22 år och ska bli mamma

Tiden går så otroligt fort, tänker tillbaka när man var 15 år och man gissade om vem som skulle få barn förts av alla vänner och syskon. Jag trodde min stora syster skulle få först, och jäpp så blev det. Och nu är det min tur.. om bara 3 månader. Det känns helt overkligt, fantastiskt och underbart!

Jag trodde aldrig att jag skulle kommit så här långt eller ha så här mycket i mitt liv när jag var 22.
Jag bor med världens bästa underbaraste människa, vi har en underbar lägenhet tillsammans och trivs super bra. Och snart kommer vår ögonsten, vi är supernyfikna på vad det blir för någon liten person, pojke eller flicka?



Oavsätt kommer vi älska dig gränslöst och alltid finnas här!


RSS 2.0